Open top menu
Σάββατο 9 Μαΐου 2015
Θεραπεία Χηλίωσης EDTA-αποτοξινωση βαρεων μεταλλων-θεραπεια καρδιακων νοσων

τα προτερήματα της Θεραπείας Χηλίωσης EDTA

Το Cardio Renew είναι ένα καθαρό υγρό διάλυμα EDTA το οποίο θα χηλιώσει το ασβέστιο, τα μεταλλικά άλατα και άλλα ανεπιθύμητα μέταλλα από το σώμα σας.

Καθαρίζοντας τις φλέβες και τις αρτηρίες αυξάνεται η ροή του αίματος.
Το αίμα παρέχει θρεπτικές ουσίες και οξυγόνο στο σώμα, τους ιστούς, τα όργανα, τα νεύρα, κ.λ.π. Αν η ροή του αίματος περιοριστεί, τότε το σώμα δεν λαμβάνει την απαραίτητη τροφή, προκαλώντας κακή κατάσταση υγείας που μπορεί να καταλήξει σε Καρδιακή Προσβολή ή Εγκεφαλικό.
Μειώνοντας την απόφραξη και αυξάνοντας την κυκλοφορία, το σώμα σας θα αρχίσει πάλι να λαμβάνει αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες, επιτρέποντας το να αναρρώσει και να λειτουργήσει και πάλι φυσιολογικά.

Η Πόσιμη Θεραπεία Χηλίωσης EDTA χρησιμοποιείται με επιτυχία για να αυξήσει την ενέργεια, να βελτιώσει τη μνήμη και την ευστροφία, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα χοληστερίνης και βοηθά στις παρακάτω παθήσεις.

Γεροντικές κηλίδες (Liver Spots): Κηλίδες που σχηματίζονται στο δέρμα εξαιτίας του γήρατος και της έκθεσης στον ήλιο. Οι ελεύθερες ρίζες μπορεί να συμβάλουν στη δημιουργία γεροντικών κηλίδων με τη μορφή μοριακής φθοράς. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χηλίωσης EDTA, η προτεινόμενη λήψη Βιταμινών C και E μπορεί να βοηθήσει στην αναχαίτιση της δραστηριότητας των ελεύθερων ριζών.


Νόσος Alzheimer: Μια προοδευτική μορφή άνοιας η οποία συνήθως εμφανίζεται όταν το άτομο είναι κοντά στα 40 ή 50. Ξεκινάει με μειωμένη λειτουργία της μνήμης, και ακολουθείται από μειωμένη λειτουργία σκέψης και ομιλίας, και καταλήγει σε απόλυτη ανικανότητα. Επίσης, πολυεμφρακτική άνοια, νόσος Alzheimer και αρτηριοπαθητική άνοια (μειωμένη ροή του αίματος σε μέρη του εγκεφάλου). Η αύξηση της κυκλοφορίας με την υγρή θεραπεία χηλίωσης μεταφέρει αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες σε όλα τα μέρη του σώματος, αυξάνοντας την ενέργεια και την εγρήγορση.


Στηθάγχη: Πόνος στο στήθος ή δυσφορία που συμβαίνει όταν η καρδιά δεν δέχεται αρκετό αίμα εξαιτίας της στένωσης των στεφανιών αρτηριών. Συχνά τα συμπτώματα είναι πίεση ή σφίξιμο στο στήθος. Η μείωση των αποφράξεων και η αύξηση της κυκλοφορίας μέσω της θεραπείας χηλίωσης EDTA μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει φυσιολογικά.


! Αρτηριοσκλήρωση (Αρτηριακή σκλήρυνση): Η πάχυνση και σκλήρυνση των αρτηριακών τοιχωμάτων εξαιτίας της υπερβολικής πίεσης. Συχνά συγχέεται με την αθηροσκλήρωση (βλ. παρακάτω). Η αθηροσκλήρωση μπορεί να οδηγήσει σε αρτηριοσκλήρωση, μειώνοντας τη ροή του αίματος στην καρδιά ή μπλοκάροντάς την εντελώς. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος μέσω της θεραπείας χηλίωσης EDTA μπορεί να εξασφαλίσει μια υγιή ροή αίματος με οξυγόνο στην καρδιά. Μάθετε περισσότερα για την αρτηριοσκλήρωση καθώς και για τα συμπτώματα και τους παράγοντες κινδύνου.


Αθηροσκλήρωση: Η συσσώρευση των λιπωδών ιζημάτων στις αρτηρίες. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος μέσω της χηλίωσης EDTA μπορεί να εξασφαλίσει μια υγιή ροή αίματος με οξυγόνο στην καρδιά.


Θυλακίτιδα: Ο χρόνιος ερεθισμός ή η φλεγμονή του αρθρικού θύλακα, ένας μικρός σάκος γεμάτος υγρό που βοηθάει στη μείωση της τριβής ανάμεσα στους τένοντες και τα οστά. Η θυλακίτιδα μπορεί να προσβάλει οτιδήποτε, αλλά παρουσιάζεται πιο συχνά στους αστραγάλους, τα γόνατα, τους αγκώνες, τους ώμους και τις φτέρνες. Η φλεγμονή ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα επαναληπτικών και δυνατών ασκήσεων σε αυτήν την ένωση. Η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να αυξήσει τη φλεγμονή. Η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος μέσω της θεραπείας χηλίωσης μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει πιο φυσιολογικά.


Καρδιακή αρρυθμία: Μια συχνή ανωμαλία στο ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς, που κάνει την καρδιά να κτυπάει ακανόνιστα (πολύ αργά ή πολύ γρήγορα). Οι βαθύτερες αιτίες είναι: καρδιακή ανεπάρκεια, όπου η καρδιά δεν μπορεί να αντλήσει αρκετό αίμα στο σώμα, και στεφανιαία νόσος όπου παρουσιάζεται απόφραξη στη ροή του αίματος προς την καρδιά. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος μέσω της υγρής χηλίωσης EDTA, μπορεί να εξασφαλίσει μια υγιή ροή αίματος με οξυγόνο στην καρδιά.


Καρδιαγγειακή πάθηση: Το σύνολο των ασθενειών που επηρεάζουν την καρδιά και το σύστημα των αιμοφόρων αγγείων (αρτηρίες, τριχοειδή αγγεία, φλέβες) σε ολόκληρο το σώμα. Αυτά τη συστήματα παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο, στην καρδιά και σε άλλα όργανα. Η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος μέσω της πόσιμης θεραπείας χηλίωσης EDTA μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει φυσιολογικά.


Καταρράκτης: Η θόλωση του φακού του ματιού. Ο φακός αποτελείται από νερό και πρωτεΐνες. Με την πάροδο του χρόνου, κάποιες από τις πρωτεΐνες συσσωρεύονται και θολώνουν το φακό, προκαλώντας θολή όραση. Μπορεί να υπάρξουν πολλοί λόγοι για την ανάπτυξη του καταρράκτη, αλλά ένας από αυτούς είναι η φθορά από τις ελεύθερες ρίζες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χηλίωσης EDTA, η συνιστώμενη ποσότητα Βιταμίνης C και E μπορεί να βοηθήσει στην αναχαίτιση της δράσης των ελεύθερων ριζών.


Μείωση Χοληστερίνης: Το σώμα χρησιμοποιεί τη χοληστερίνη (λιπίδιο) για να δημιουργήσει κύτταρα και να παράγει ορμόνες. Η υπερβολική ποσότητα χοληστερίνης στο αίμα μπορεί να συσσωρευτεί στο εσωτερικό των τοιχωμάτων των αρτηριών. Μεγάλες ποσότητες μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού. Αυξάνοντας τη ροή του αίματος και αφαιρώντας τα υπολείμματα των μεταλλικών αλάτων από το σώμα, η υγρή θεραπεία χηλίωσης EDTA μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της απόφραξης στις αρτηρίες και στις φλέβες.


Στεφανιαία Νόσος: Μια πάθηση όπου κολλώδη ιζήματα φράζουν τη ροή αίματος στην καρδιά. Προσβάλλει 10 – 15 εκατομμύρια Αμερικανούς κάθε χρόνο και αποτελεί τη νούμερο 1 αιτία θανάτου στην Αμερική. Χωρίς επαρκή ροή αίματος, η καρδιά ουσιαστικά «πεινά» για οξυγόνο. Η καλή κυκλοφορία αίματος είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση της υγείας της καρδιάς. Η καρδιά χρειάζεται θρεπτικές ουσίες για να μπορέσει το σώμα να λειτουργήσει κανονικά. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας μέσω της πόσιμης χηλίωσης EDTA μπορεί να εξασφαλίσει υγιή ροή αίματος με οξυγόνο στην καρδιά.


Σακχαρώδης Διαβήτης: Μια ασθένεια όπου το σώμα δεν παράγει ή δεν χρησιμοποιεί σωστά την ινσουλίνη (ινσουλινοαντίσταση). Αυτό προκαλεί τη συσσώρευση των σακχάρων στο αίμα προκαλώντας υπεργλυκαιμία. Η ινσουλίνη είναι απαραίτητη για να μετατρέψει τη γλυκόζη και άλλα τρόφιμα σε ενέργεια. Η ινσουλινοαντίσταση συνδέεται με την αθηροσκλήρωση (τη συσσώρευση λιπωδών ιζημάτων στις αρτηρίες), η οποία αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών νόσων και εγκεφαλικών. Αυξάνοντας τη ροή του αίματος και αφαιρώντας τα ιζήματα των μεταλλικών αλάτων από το σώμα, η υγρή θεραπεία χηλίωσης EDTA μπορεί να βοηθήσει ώστε να μειωθούν οι αποφράξεις σε αρτηρίες και φλέβες.


Διαβητική Νευροπάθεια: Μια κοινή επιπλοκή του σακχαρώδη διαβήτη όπου τα νεύρα έχουν καταστραφεί εξαιτίας των υψηλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα (υπεργλυκαιμία) και της μειωμένης ροής του αίματος. Οι νευροπάθειες μπορεί να οδηγήσουν σε μούδιασμα και ενίοτε σε πόνο και αδυναμία σε χέρια, βραχίονες, πατούσες και πόδια. Αυξάνοντας την κυκλοφορία με την υγρή θεραπεία χηλίωσης μεταφέρεται αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες σε όλα τα μέρη του σώματος, αυξάνοντας την ενέργεια και την εγρήγορση.


Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια: Η πιο κοινή ασθένεια των ματιών που προσβάλει τους διαβητικούς. Αυτή η ασθένεια προκαλείται από αλλοιώσεις στα αιμοφόρα αγγεία του αμφιβληστροειδούς χιτώνος και αποτελεί την κύρια αιτία τύφλωσης σε ενήλικες Αμερικανούς. Σε μερικούς ανθρώπους, τα αιμοφόρα αγγεία του αμφιβληστροειδούς χιτώνος μπορεί να πρηστούν και να εκκριθούν υγρά. Σε άλλους, διαμορφώνονται καινούργια αλλά παθογόνα αιμοφόρα αγγεία στην επιφάνεια του αμφιβληστροειδούς χιτώνος. Η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος μέσω της θεραπείας χηλίωσης μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει φυσιολογικά.


Ανεβασμένα επίπεδα λίπους στο αίμα (Υπεργλυκαιμία): Υψηλά επίπεδα λιπών (λιπίδια) στο αίμα. Αυτά τα λίπη περιλαμβάνουν τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια. Είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του σώματος, αλλά όταν είναι πολύ υψηλά αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης στεφανιαίας νόσου και εγκεφαλικού. Αυξάνοντας τη ροή του αίματος και αφαιρώντας τα ιζήματα των μεταλλικών αλάτων και των βαριών μετάλλων από το σώμα, η υγρή χηλίωση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της απόφραξης στις αρτηρίες και τις φλέβες.


Στυτική Δυσλειτουργία/Ανικανότητα: Υπάρχουν πολλοί βαθύτεροι σωματικοί και ψυχολογικοί λόγοι για τη στυτική δυσλειτουργία. Η μειωμένη ροή αίματος στο πέος (αρτηριοσκλήρωση) και η βλάβη στα νεύρα (Διαβητική Νευροπάθεια) αποτελούν τα πιο κοινά σωματικά αίτια. Μια στύση απαιτεί συγκεκριμένη αλληλουχία γεγονότων. Η Στυτική Δυσλειτουργία μπορεί να συμβεί όταν κάποια από αυτά τα γεγονότα διακόπτεται. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας μέσω της χηλίωσης EDTA εξασφαλίζει υγιή ροή σε όλο το σώμα.


Κόπωση: Προκαλείται από ένα ευρύ φάσμα ασθενειών και νοσημάτων (π.χ. Διαβήτης ) που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ύπνου. Αδυναμία, εξάντληση, απώλεια ενέργειας και πονοκέφαλοι είναι όλα συμπτώματα κόπωσης. Μια καλή δίαιτα, άσκηση, πολύς ύπνος μαζί με ένα ασφαλές, αποτελεσματικό πρόγραμμα χηλίωσης θα σας εξασφαλίσουν έναν υγιή τρόπο ζωής και θα βοηθήσουν στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα.


Ινομυαλγία: Χρόνιος πόνος που χαρακτηρίζεται από εκτεταμένα άλγη, πόνους και ακαμψία, γενική κόπωση και διαταραχές στον ύπνο. Τα πιο κοινά σημεία πόνου περιλαμβάνουν τον αυχένα, την πλάτη, τους ώμους, την πυελική ζώνη και τα χέρια. Ωστόσο, μπορεί να προσβληθεί και οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος . Υπάρχουν πολλαπλές φυσιολογικές ανωμαλίες σε άτομα που πάσχουν από ινομυαλγία, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλών επιπέδων ροής αίματος στην περιοχή του οπτικού θαλάμου του εγκεφάλου. Η αύξηση της κυκλοφορίας μέσω της πόσιμης χηλίωσης μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει πιο φυσιολογικά.


Γάγγραινα: Ο θάνατος μιας περιοχής του σώματος που έχει τραυματιστεί ή νοσήσει, συνήθως εξαιτίας της απώλειας παροχής αίματος. Η περιοχή στερείται οξυγόνου, μαυρίζει και συρρικνώνεται όταν πεθαίνει ο ιστός. Μειώνοντας την απόφραξη και αυξάνοντας την κυκλοφορία μέσω της θεραπείας χηλίωσης EDTA θα εξασφαλίσετε υγιή ροή αίματος σε όλο το σώμα.


Γλαύκωμα: Σχετίζεται με την υψηλή ενδοφθάλμια πίεση του ματιού που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο οπτικό νεύρο. Αυτό πιστεύεται ότι προκαλείται από τη φτωχή ροή αίματος στο οπτικό νεύρο. Χωρίς την απαραίτητη τροφοδότηση από το αίμα, οι ίνες του οπτικού νεύρου μπορεί να πεθάνουν. Αυξάνοντας την κυκλοφορία με την υγρή θεραπεία χηλίωσης μεταφέρεται αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες σε όλα τα μέρη του σώματος.


Τριχόπτωση: Είναι συνηθισμένο φαινόμενο και συμβαίνει σε όλους. Οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν 50 – 150 τρίχες την ημέρα. Κάποιες αιτίες προσωρινής τριχόπτωσης περιλαμβάνουν τον διαβήτη και την κακή διατροφή. Μια υγιής διατροφή, σε συνδυασμό με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό πρόγραμμα χηλίωσης, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και βοηθά στη θρέψη των τριχοθυλακίων και των αδένων.


Καρδιακή ανεπάρκεια: Μια πάθηση όπου η καρδιά δεν μπορεί να αντλήσει αρκετό αίμα σε όλο το σώμα.
Υπάρχουν 4 στάδια καρδιακής ανεπάρκειας:
  • Στάδιο 1: – φυσιολογική σωματική άσκηση που δεν προκαλεί αδικαιολόγητη κόπωση ή έλλειψη αναπνοής.
  • Στάδιο 2: – άνετα κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης, αλλά η φυσιολογική σωματική άσκηση οδηγεί σε κόπωση και έλλειψη αναπνοής.
  • Στάδιο 3: – άνετα κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης, αλλά ακόμη και η ελάχιστη φυσιολογική σωματική άσκηση οδηγεί σε κόπωση και έλλειψη αναπνοής.
  • Στάδιο 4: – ανικανότητα για σωματική άσκηση χωρίς δυσφορία. Τα συμπτώματα είναι εμφανή ακόμη και κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης. Αν προβείτε σε οποιαδήποτε σωματική λειτουργία, η δυσφορία αυξάνεται.
* Η καλή διατροφή και η άσκηση μαζί με τακτικές εξετάσεις σε γιατρό βοηθούν ώστε να αποφύγετε την καρδιακή ανεπάρκεια.
Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας μέσω της θεραπείας χηλίωσης, μπορεί να εξασφαλίσει μια υγιή ροή αίματος με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες στην καρδιά.


Πονοκέφαλοι: Ήπιας έως οξείας μορφής πόνοι σε ένα ή περισσότερα μέρη του κεφαλιού και στο πίσω μέρος του αυχένα. Οι πονοκέφαλοι παρουσιάζονται όταν τα αιμοφόρα αγγεία του κεφαλιού και του λαιμού συσφίγγονται, με αποτέλεσμα τη μείωση της ροής του αίματος στα αγγεία. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας μέσω ενός προγράμματος υγρής θεραπείας χηλίωσης μπορεί να εξασφαλίσει μια υγιή ροή αίματος σε ολόκληρο το σώμα.


Δηλητηρίαση από βαριά μέταλλα: Η τοξική συσσώρευση βαριών μετάλλων στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Μπορεί να εισχωρήσουν στο σώμα μέσω των τροφών, του νερού, του αέρα ή με απορρόφηση από το δέρμα.
  • Αργίλιο – Έχει την τάση να συσσωρεύεται στον εγκέφαλο και στα οστά. Προέρχεται από καθημερινής χρήσης προϊόντα: ρινικό σπρέι, σκεύη μαγειρικής, προσθετικά τροφίμων, αντιόξινα, ρυθμιστική ασπιρίνη, εξατμίσεις αυτοκινήτων, κουτιά αλουμινίου, καπνό από τσιγάρο, κ.λπ. Προκαλεί αφηρημάδα, μαλάκωμα των οστών, βλάβη των μαλακών ιστών, και ανακοπή καρδιάς.
  • Αρσενικό – Συναντάται σε τρόφιμα, νερό και οικιακά είδη. Τα πρώτα συμπτώματα είναι πονοκέφαλοι, σύγχυση και υπνηλία. Όσο η ασθένεια αναπτύσσεται, τα συμπτώματα περιλαμβάνουν σπασμούς, εμετούς, διάρροια και τριχόπτωση. Τα όργανα που προσβάλλονται είναι οι πνεύμονες, το δέρμα, τα νεφρά και το ήπαρ.
  • Σίδηρος (Αιμοχρωμάτωση) – Προκαλείται από την υπερβολική ποσότητα σιδήρου στο αίμα, συνήθως από την κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων χαπιών συμπληρώματος σιδήρου. Μπορεί ακόμη να προκληθεί από κατανάλωση πόσιμου νερού. Προκαλεί βλάβη αρχικά στον εγκέφαλο και στο συκώτι. Η τοξικότητα του σιδήρου μπορεί τελικά να οδηγήσει σε καταστροφή του ήπατος.
  • Μόλυβδος – Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στις νευρικές ενώσεις και να προκαλέσει αιματολογικές και εγκεφαλικές διαταραχές, καθώς προσβάλλει το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Η Μακροπρόθεσμη έκθεση μπορεί να προκαλέσει νεφροπάθεια και πόνους στην κοιλιά όπως κολικούς.
  • Υδράργυρος – Είναι μία νευροτοξίνη, δηλαδή προσβάλλει το νευρικό σύστημα. Ο βαθμός κινδύνου ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα του υδράργυρου, τη μορφή, τη συχνότητα της έκθεσης, και την ηλικία του ασθενούς. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αισθητηριακές διαταραχές, απώλεια μνήμης, ρίγη, διαταραχές προσωπικότητας και πονοκεφάλους.
* Η χηλίωση EDTA αφαιρεί τα βαριά μέταλλα και τα υπερβολικά μεταλλικά άλατα από το σώμα, μειώνοντας τον κίνδυνο της υπερφόρτωσης ή τοξικότητας.


Υψηλή αρτηριακή πίεση: Μπορεί να προκαλέσει επεισόδια στηθάγχης, εγκεφαλικά, καθώς και πολύ επώδυνες, και μερικές φορές θανάσιμες καρδιακές προσβολές. Η καρδιά πρέπει να δουλεύει πιο πολύ για να παρέχει αίμα σε όλα τα μέρη του σώματος, εξαιτίας της συσσώρευσης στις αρτηρίες και τις φλέβες. Μια υγιής διατροφή και τακτική άσκηση, μαζί με ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα χηλίωσης, μπορεί να ενδυναμώσει το κυκλοφορικό σύστημα και να ενδυναμώσει την καρδιά.


Υπεργλυκαιμία: Υπερβολικό σάκχαρο στο αίμα. Συνδέεται με τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Συμβαίνει όταν το σώμα δεν διαθέτει αρκετή ινσουλίνη ή δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την ινσουλίνη που διαθέτει. Αυξάνοντας την κυκλοφορία με τη θεραπεία χηλίωσης EDTA μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει πιο φυσιολογικά.


Υπέρταση: Η χρόνια αύξηση της αρτηριακής πίεσης που αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για τη στεφανιαία νόσο και το εγκεφαλικό. Η ακριβής αιτία της υπέρτασης δεν είναι γνωστή, αλλά υπάρχουν πολλές παθήσεις που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στα συμπτώματά της που περιλαμβάνουν: παχυσαρκία, έλλειψη άσκησης, στρες, αφυδάτωση, υπερβολική κατανάλωση αλατιού, γήρας, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ανωμαλίες στο νευρικό σύστημα και προβλήματα στο κυκλοφορικό και στο ήπαρ. Μια υγιής διατροφή και τακτική άσκηση, σε συνδυασμό με ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα χηλίωσης EDTA, μπορεί να ενδυναμώσει το κυκλοφορικό σύστημα και την καρδιά.


Διαλείπουσα Χωλότητα: Η χωλότητα είναι πόνος στο μηρό που συνοδεύεται από κράμπα και ο οποίος εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της άσκησης, ειδικότερα στο περπάτημα. Ο πόνος οφείλεται στην ανεπαρκή ροή του αίματος στα πόδια (οφείλεται στις φραγμένες αρτηρίες). Διαλείπουσα σημαίνει ότι ο πόνος είναι παροδικός. Είναι το πιο χαρακτηριστικό σύμπτωμα της νόσου των περιφερικών αρτηριών. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας μέσω της πόσιμης χηλίωσης EDTA μπορεί να εξασφαλίσει την υγιή ροή αίματος σε ολόκληρο το σώμα.


Ισχαιμία: Μια πάθηση όπου η ροή του αίματος (και επομένως του οξυγόνου) περιορίζεται σε ένα μέρος του σώματος. Η ισχαιμική καρδιοπάθεια είναι ο όρος που δίνεται σε προβλήματα καρδιάς που προκαλούνται από καρδιακές αρτηρίες με στένωση. Η ισχαιμία συχνά προκαλεί πόνους στο στήθος ή δυσφορία γνωστή ως στηθάγχη, και μπορεί συχνά να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή. Άλλοι όροι για αυτό είναι η Αθηροσκλήρωση και η Αρτηριοσκλήρωση. Προκαλούνται επίσης εγκεφαλικά από εμπόδια στη ροή του αίματος. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας μέσω της πόσιμης θεραπείας χηλίωσης, μπορεί να εξασφαλίσει μια υγιή ροή αίματος σε ολόκληρο το σώμα.


Εκφυλισμός της Ωχράς Κηλίδας: Μια χρόνια ασθένεια του ματιού που προκύπτει όταν ο ιστός της ωχρής κηλίδας (το μέρος του αμφιβληστροειδούς χιτώνος που είναι υπεύθυνο για την κεντρική όραση), επιδεινώνεται. Η ακριβής αιτία του εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας είναι άγνωστη, αλλά υπάρχουν κάποιοι παράγοντες κινδύνου οι οποίοι περιλαμβάνουν την ηλικία, την παχυσαρκία, τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης και την υψηλή αρτηριακή πίεση. Μια υγιής διατροφή και ένα αποτελεσματικό υγρό πρόγραμμα χηλίωσης EDTA μπορεί να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα μέρη του σώματος.


Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ένα αυτοάνοσο νόσημα που επηρεάζει το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (εγκέφαλος, νωτιαίος μυελός και οπτικά νεύρα). Το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος επιτίθεται στους δικούς του ιστούς. Το αποτέλεσμα είναι να παρουσιαστεί φλεγμονή και σκλήρυνση της μυέλινης (το περίβλημα που προστατεύει τους νευράξονες στο κεντρικό νευρικό σύστημα). Αυτή η βλάβη μπορεί να επιβραδύνει ή και να μπλοκάρει τα σήματα των νεύρων σε ολόκληρο το σώμα. Η αύξηση της κυκλοφορίας με θεραπεία υγρής χηλίωσης μεταφέρει αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες σε όλα τα μέρη του σώματος, αυξάνοντας την ενέργεια και την εγρήγορση.


Οστεοαρθρίτιδα: Η πιο κοινή μορφή αρθρίτιδας. Προκαλείται από την κατάρρευση των χόνδρων. Χόνδρος είναι το σκληρό, ελαστικό υλικό που καλύπτει και προστατεύει τα άκρα των οστών. Μέρη των χόνδρων μπορεί να σπάσουν και να προκαλέσουν φλεγμονή στις αρθρώσεις των οστών. Η κακή κυκλοφορία μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή. Με τον καιρό οι χόνδροι μπορεί να καταστραφούν εντελώς, προκαλώντας τριβή ανάμεσα στα οστά. Η αύξηση της κυκλοφορίας με τη θεραπεία χηλίωσης EDTA μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει πιο φυσιολογικά.


Νόσος Parkinson: Μια ασθένεια που προκαλεί την προοδευτική απώλεια λειτουργίας των νεύρων στο μέρος του εγκεφάλου που ελέγχει τις κινήσεις των μυών, τον έλεγχο των μυών και την ισορροπία. Η ασθένεια εξελίσσεται όσο τα κύτταρα καταστρέφονται σε διάφορα μέρη του εγκεφαλικού στελέχους. Η νόσος Parkinson επίσης καταστρέφει τις νευρικές απολήξεις της καρδιάς. Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Κάποια συμπτώματα περιλαμβάνουν: απώλεια ισορροπίας, τρέμουλο, αργές κινήσεις, διαταραχές ύπνου και δυσκολίες ομιλίας. Η αύξηση της κυκλοφορίας με την υγρή θεραπεία χηλίωσης EDTA μεταφέρει αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες σε όλα τα μέρη του σώματος, αυξάνοντας την ενέργεια και την εγρήγορση.


Νόσος του Peyronie: Μια διαταραχή του συνδετικού ιστού που συνεπάγεται την ανάπτυξη ινωδών πλακών στου μαλακούς ιστούς του πέους. Η λήψη Βιταμίνης E μπορεί να βοηθήσει μερικούς άνδρες. Η αύξηση της ροής του αίματος αφαιρώντας το περίσσευμα των ιζημάτων ασβεστίου με την πόσιμη χηλίωση, σε συνδυασμό με τη συνιστώμενη δόση Βιταμίνης C και E, μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει καλύτερα.


Ψωρίαση: Μια αυτοάνοσος διαταραχή, που προκαλεί κόκκινα, φολιδωτά λέπια στο δέρμα. Ονομάζονται ψωριασικές πλάκες και είναι περιοχές φλεγμονής και υπερβολικής παραγωγής δέρματος. Η κακή κυκλοφορία μπορεί να αυξήσει τη φλεγμονή. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας μέσω της υγρής θεραπείας χηλίωσης EDTA μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει πιο φυσιολογικά.


Σύνδρομο Raynaud: Μία πάθηση που προκαλεί μερικές περιοχές του σώματος (όπως τα δάχτυλα των χεριών, των ποδιών, την άκρη της μύτης και τα αυτιά) να μουδιάζουν και να κρυώνουν. Είναι μια δυσλειτουργία των αιμοφόρων αγγείων που παρέχουν αίμα στο δέρμα. Οι αρτηρίες αυτές στενεύουν περιορίζοντας την κυκλοφορία στις προσβεβλημένες περιοχές. Η αύξηση της κυκλοφορίας με την υγρή θεραπεία χηλίωσης μεταφέρει αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες σε όλα τα μέρη του σώματος.


Ρευματοειδής Αρθρίτιδα: Ένα αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί χρόνιες φλεγμονές στις αρθρώσεις, στους ιστούς, καθώς και σε άλλα μέρη του σώματος. Αυτό προκαλεί πρήξιμο, πόνο, ακαμψία και κοκκίνισμα των αρθρώσεων. Επειδή το EDTA λειτουργεί σαν ένα καλό αντιφλεγμονώδες, μαζί με τη διαδικασία χηλίωσης που αυξάνει τη ροή του αίματος, ή πόσιμη θεραπεία χηλίωσης μπορεί να ανακουφίσει τους πόνους και τα συμπτώματα που προκαλούνται από την αρθρίτιδα.


Σκληροδερμία: Μια διαταραχή που προσβάλλει τους συνδετικούς ιστούς του σώματος. Σκληροδερμία σημαίνει σκλήρυνση του δέρματος. Χαρακτηρίζεται από τη βλάβη των κυττάρων που μονώνουν τα τοιχώματα των μικρών αρτηριών και από μια ανώμαλη δημιουργία κατεστραμμένων ιστών στο δέρμα. Μπορεί να προσβάλει το δέρμα ή τα όργανα του σώματος, ή και τα δύο. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας με τη χηλίωση EDTA μπορεί να εξασφαλίσει μια υγιή ροή αίματος σε όλο το σώμα.


Γεροντική Άνοια: Η διανοητική κατάπτωση που σχετίζεται με την τρίτη ηλικία. Δύο τύποι προσδιορίζονται: αυτοί που οφείλονται στη γενική ατροφία (τύπου Alzheimer) και αυτοί που οφείλονται σε αγγειακά προβλήματα (κυριότερα εγκεφαλικά). Προκαλείται από τον σταδιακό εκφυλισμό των εγκεφαλικών κυττάρων, εξαιτίας της σκλήρυνσης των αρτηριών (αρτηριοσκλήρωση). Η αύξηση στην κυκλοφορία και η μείωση της απόφραξης με τη θεραπεία της χηλίωσης μεταφέρει αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες σε όλα τα μέρη του σώματος, αυξάνοντας την ενέργεια και την εγρήγορση.


Δερματικά έλκη: Ένα ρηχό τραύμα που δημιουργείται όταν οι φλέβες του ποδιού δεν μεταφέρουν το αίμα προς την καρδιά κανονικά (φλεβική ανεπάρκεια). Οι βαλβίδες στις φλέβες είναι κατεστραμμένες και επιτρέπουν σε μια ποσότητα αίματος να γυρίσει πίσω στις φλέβες. Αυτή η επιβραδυμένη κυκλοφορία προκαλεί υγρό να διεισδύσει στους γύρω ιστούς, προκαλώντας κατάρρευση ιστού και έλκη. Η αύξηση της κυκλοφορίας και η μείωση της απόφραξης με τη θεραπεία της χηλίωσης EDTA μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει πιο φυσιολογικά.


Εγκεφαλικά επεισόδια: Μία βλάβη στο κεφάλι που οφείλεται στη διακοπή της παροχής αίματος όταν μια αρτηρία φράζεται ή σπάει ένα αιμοφόρο αγγείο. Αυτό προκαλεί την καταστροφή ενός μέρους του εγκεφαλικού ιστού που μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία, μούδιασμα, παράλυση, δυσκολίες στην ομιλία και σύγχυση. Οι δυο πιο κοινοί παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο ενός εγκεφαλικού επεισοδίου είναι: η Υψηλή Αρτηριακή Πίεση οποία αποδυναμώνει τα τοιχώματα των αρτηριών, και η Αθηροσκλήρωση, η οποία προκαλεί στένωση των αρτηριών. Η μείωση της απόφραξης και η αύξηση της κυκλοφορίας με την υγρή θεραπεία χηλίωσης EDTA, μεταφέρει αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες σε όλα τα μέρη του σώματος.


Θρομβοφλεβίτιδα: Το πρήξιμο μιας φλέβας που προκαλείται από ένα θρόμβο αίματος, εξαιτίας της μειωμένης ροής του αίματος. Συνήθως συμβαίνει στα πόδια και προκαλεί τοπική φλεγμονή, πόνο και πρήξιμο. Η αύξηση στη κυκλοφορία και η μείωση της απόφραξης με τη θεραπεία της χηλίωσης EDTA μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λειτουργήσει πιο φυσιολογικά.


Παροδικό Ισχαιμικό Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο: Ένα προειδοποιητικό εγκεφαλικό επεισόδιο ή μικρό εγκεφαλικό που προκαλεί συμπτώματα ίδια με του εγκεφαλικού, αλλά χωρίς μη αναστρέψιμη ζημιά. Τα παροδικά ισχαιμικά αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια συμβαίνουν όταν ένας θρόμβος αίματος προσωρινά φράζει μια αρτηρία και ένα μέρος του εγκεφάλου δεν λαμβάνει το αίμα που χρειάζεται. Η θεραπεία EDTA μειώνει την ιξότητα του αίματος, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του σε ολόκληρο το σώμα.
Read more
no image

Φτιάξτε το Δικό σας Σαμπουάν για Οικονομία και Λαμπερά Μαλλιά


Φτιάξτε το Δικό σας Σαμπουάν για Οικονομία και Λαμπερά Μαλλιά




Αν επιθυμείτε να φτιάξετε το δικό σας σαμπουάν το οποίο θα είναι απαλλαγμένο από χημικές προσθήκες τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε βήμα-βήμα πώς θα το καταφέρετε.
Για να φτιάξετε σαμπουάν μελιού θα χρειαστείτε 1 φλ. μέλι, 1 φλ. τριμμένο σαπούνι Καστίλλης ή πράσινο σαπούνι και 1 φλ. ελαιόλαδο.
Φτιάξτε μόνοι σας ένα υπέροχο, φυσικό σαμπουάν που μυρίζει μέλι.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα υπέροχο, φυσικό σαμπουάν που μυρίζει μέλι.

Ξεκινήστε βάζοντας το σαπούνι σε ένα μπεν μαρί μέχρι να λιώσει και να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός.
Μόλις λιώσει βγάλτε το από τη φωτιά και προσθέστε το μέλι και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά το μείγμα.
Αφού κρυώσει βάλτε το σε ένα γυάλινο βαζάκι. Το σαμπουάν σας είναι έτοιμο για χρήση!
Read more